Mocktail met passievrucht

Mocktail met passievrucht en G’nger

Het is weer tijd voor een heerlijk alcoholvrij recept. Deze mocktail kan door iedereen gedronken worden. De mocktail met passievrucht is echt een verwen momentje en een speciale mocktail. Super makkelijk om te maken maar het ziet er erg speciaal uit, al zeggen we het zelf.;)

Mocktails, cocktails, alcholvrije cocktails genoeg namen voor een drankje zonder alcohol. Je hoeft er niet speciaal voor naar een restaurant of café te gaan. Je kan er ook makkelijk een zelf maken. Een mocktail is dus een mix van niet-alcoholische drankjes, zoals verse vruchtensappen, frisdranken, water en siroop. Meestal doe je er ook nog een leuk takje kruiden of een stukje fruit op. Het ziet er feestelijk, lekker en speciaal uit en ook nog is geschikt voor iedereen. Jong en oud, zwangere vrouwen, bob’s, detoxers en echt voor iedereen.

Inhoudsopgave

Voordelen van alcoholvrije cocktails:

 • Geen schuldgevoel als je ze gehele drag drinkt (zelfs niet in de ochtend)
 • De bob zijn is niet meer nodig want je kan gewoon meedoen
 • Kinderen kunnen ook meegenieten van de mocktail
 • Je hebt geen kater meer 😉 byeee hangovers
 • Voor de zwangere ook een heerlijke drankje
Mocktail met passievrucht

Mocktail met passievrucht

Ingrediënten

 • 1 passievrucht
 • 20ml G’nger gembersap
 • 200 – 400 bruisend water
 • Crushed ice
 • Sap van halve citroen
 • Sap van halve sinaasappel

Bereidingswijze

Haal de pulp van de passievrucht door een zeef en vang het sap op. Pers de citroen en sinaasappel uit. Meng het sap van de passievrucht met het sap van de citroen en sinaasappels in een glas of shaker. Voeg het verse gember sap en ijs toe. Shaken maar! Schenk de inhoud van de shake beker in een glas en vul aan met bruisend water. Voeg nog ijsblokjes en de passievrucht pitjes toe.

Tip: wanneer je de mocktail een andere twist wil geven kan je ook kiezen voor een tonic met een smaakje in plaats van het bruisend water.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024