Gember en afvallen

Gember en afvallen

Een vraag die veel mensen zich afvragen. “Werkt gember bij afvallen?” Gember is zeker niet het middel waar jij door gaat afvallen maar het kan zeker een steentje bijdragen in jouw proces. Naast afvallen is het sowieso gezond om vaak gemberthee te drinken. In gember zitten veel vitamines, wat goed voor je weerstand is. 

Inhoudsopgave

Hoe gember helpt bij afvallen

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat gember werkt voor een vol gevoel. Door het drinken van een warme gemberdrank vermindert je hongergevoel. Gember verhoogt de opname van voedingstoffen die in je darmen binnen krijgt. Wanneer je lijf voldoende voedingstoffen binnen krijgt hoeft het dus geen extra voedingstoffen.

Gember stimuleert daarnaast ook je spijsvertering. Gember geeft een postieve invloed op je maag-en darmstelsel. Het stimuleert je alvleesklier om spijsverteringenzymen aan te maken die helpen bij het afbreken van suikers en vetten. Daarnaast krijgt je speekselproductie, gal- en maagsappen een boost van gember. Wat er voor zorgt dat je maaginhoud sneller naar je darmen gaat en je opgeblazen gevoel afneemt. Ook verbetert gember de samentrekkingen in je darmen wat bijdraagt aan een gezonde stoelgang. Bron

Wanneer je wil afvallen is het sowieso goed om veel water te drinken om je lichaam te hydratheren en je afvalstoffen uit je lichaam te laten verdwijnen. Wanneer je daarbij nog gember toevoegt draagt dit bij aan een minder hongergevoel en een betere spijsvertering.

Wat doet gembersap?

G’nger gembersap kan je gaan gebruiken als vervanger voor gember. G’nger is pure gembersap zonder toegevoegde suikers. G’nger is super makkelijk in gebruik en handig te doseren met de G’nger schenktuit. Doordat het gembersap van G’nger 94% concentraat aan gember heeft en er geen andere toevoegingen zijn toegevoegd zitten er haast geen calorieën in G’nger en is het een puur product. 

Wanneer je wel gember wil gaan gebruiken maar je er niet van houdt kan je ervoor kiezen om G’nger niet puur te drinken maar te verwerken in bijvoorbeeld smoothies, yoghurt, warme en kouden dranken. Daarnaast adviseren we om dan de G’nger Original te nemen, deze gembersap heeft 42,2% concentraat aan gember en daardoor toegankelijker als je niet zo van gember houdt.

gember en afvallen
Gember en afvallen

Ben je nieuwsgierig geworden naar recepten met G’nger lees dan onze blogs: G’nger als gembershot  & G’nger gembersap Moscow Mule 

Volg ons @gnger.eu op Instagram voor meer inspiratie en recepten.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024