boven de €45 gratis verzending

Zo lang kun je een gembershot bewaren

Zo lang kun je een G’nger gembershot bewaren

“Hoelang kan ik mijn gembersap bewaren?” Is een van de vragen die wij veel krijgen. Wij gaan jou vertellen hoelang je gembersap kunt bewaren en vertellen je wat meer over G’nger als gembershot.

G’nger Puur gembersap zonder toegevoegde suikers

Onze gembersap is puur gembersap zonder toegevoegde suikers, en gemaakt van natuurlijke biologische ingrediënten. We gebruiken pure gember en citroensap THAT’S IT, ja echt! Onze gembersap bevat dus geen toevoegingen zoals suiker, sappen of conserveermiddelen en je kan hem nog steeds lang bewaren. 😉

Your G’nger bottle likes the cold

Je kunt onze gembersap langer bewaren dan je had verwacht. Wanneer je heerlijk wil genieten van G’nger blijft de gembersap circa 3 weken houdbaar in de koelkast. En onze gembersappen blijven ongeopend houdbaar tot zie datum fles. Wanneer je een lekker voorraadje wilt inslaan heb je dus geen haast met het opmaken van G’nger.

Freeze it!

Drink je G’nger gember sap niet in 1 keer leeg?
Geen probleem! Je kunt de helft van de fles bijvoorbeeld in een ijsklontjestray leggen. Als je ze uit de vriezer haalt moet je ze wel binnen 2 weken consumeren. LET OP! Leg nooit een glazen fles in de vriezer! Je kan van de gembersap eenvoudig ijsblokjes maken. Hoe lekker! G’nger ijsblokjes in een glas met ijskoud water voor een heerlijke verfrissende gember limonade.

Ik wil G’nger!

Je kan G’nger bij ons op de webshop bestellen. Het G’nger team doet er alles aan om jouw G’nger bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Op werkdagen voor 14.00 besteld is zelfde dag verzonden. In bijna alle gevallen wordt het dan ook de volgende dag bezorgd. In België kan dat 1 dag later zijn. Maar je weet het niet, als er file is kan de postbezorger net te laat zijn en wordt het de volgende dag. 😉

G’nger gembersap is multifunctioneel!

Met G’nger kan je een hele hoop, het is multifunctioneel.

Gemberthee

Voor je gemberthee is een klein scheutje G’nger door je thee genoeg. Dit zorgt voor een stevige smaak. Wil je variëren? Probeer dan eens een klein beetje kaneel toe te voegen, of een schijfje sinaasappel voor extra smaak. Een klein scheutje sinaasappelsap zorgt ervoor dat je thee wat zoeter wordt, en door citroen krijgt deze van nature een meer frisse smaak.

Gembershots

G’nger als gembershot. Dit shotje zou wel eens je nieuwe daily routine in het nieuwe jaar kunnen worden. Ja echt!

Een spicy gembershot in de ochtend maakt je meteen wakker en brengt daarnaast ook meteen je stofwisseling op gang. En daarnaast voelt het mega goed om elke dag zo’n gembershot te nemen. Je kan natuurlijk onze G’nger gembersap in een shot glas schenken met onze schenktuit. Maar het is nog leuker om je shot af te wisselen met extra ingrediënten. Gembershots kopen hoeft dus niet meer want met de G’nger flessen kan je je gembershot eenvoudig maken.

Gember limonade

Vind je je glas water saai worden en wil je is wat anders maar moet het wel gezond? Probeer dan eens een glas (bubbel) water met een scheut G’nger. Lekker verfrissend en gezond.

C(m)ocktails

G’nger is natuurlijk heerlijk om in je thee te gieten, maar je wilt ook wel eens wat anders. Gebruik onze gembersap daarom voor jouw favoriete cocktail. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken of G’nger is de uitkomst voor jouw favoriete drankje. Probeer eens onze winterse G’nger recepten!

Waarom jij G’nger gembersap moet kopen!

Tja waarom jij G’nger gembersap moet komen? Nou?! Naast dat G’nger super lekker en gezond is bevatten onze gembersappen GEEN toegevoegde suikers en is het PURE gembersap. Easy as that!

Daarnaast heeft gember verschillende voordelen:

  • Gember is goed voor je huid
  • Gember geeft een natuurlijke kick
  • Gember werkt ontstekingsremmend
  • Gember werkt tegen misselijkheid
  • Gember helpt tegen een opgeblazen gevoel
  • Gember werkt bij verkoudheid

 

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2024