Gemberthee

Gemberthee met G’nger

Gemberthee iedereen kent het wel. Het is een begrip onder de thee soorten. Vaak bestellen mensen in een restaurantje of cafe een gemberthee. Tenminste dat valt ons op. 😉 En heel eerlijk gezegd bestellen wij er zelf ook altijd eentje! Het werkt gewoon verslavend, het is gezond, heeft een heleboel gezondheidsvoordelen, verslavend lekker en het is makkelijk om te maken met G’nger gembersap.

Je kan eigenlijk wel zeggen dat het G’nger team gewoon een gemberthee verslaving heeft. Toen we erachter kwamen dat verse gemberthee van G’nger pittig is en net zo’n kick geeft als een kop koffie geeft. Laten we de koffie vaker staan en nemen we gemberthee met een pittig shot G’nger. Naast dat gemberthee super lekker is, is het ook mega gezond door de hoge concentratie aan antioxidanten die gember bevat wat bijdraagt aan een goede weerstand. En daarnaast voelen wij ons een stuk beter na een pittige gemberthee.

Wil je meer gezondheidsvoordelen lezen over gember, lees dan de blog is gember gezond?

G’nger gembersap is de uitkomst voor gemberthee. Je hebt namelijk geen stukjes meer in je thee, het is makkelijk te doseren met de G’nger schenktuit en je hebt geen last meer van ingedroogde gemberstronken. Met puur gember sap creëer je heel eenvoudig een heerlijke gemberthee.

Stap 1: 15 – 30 ml G’nger gembersap makkelijk te doseren met de schenktuit

Stap 2: 300 – 500ml heet water in je glas

Stap 3: geniet van jouw G’nger gemberthee

Wil je jouw gemberthee een twist geven? Voeg een takje rozemarijn, sinaasappel of citroen toe voor meer smaak. Zin in een thee die wat kruidiger is? Voeg dan steranijs, kruidnagel en/of een kaneelstokje toe. Wil je jouw gemberthee zoeter? Voeg dan een theelepel honing toe!

Houd je van kurkuma? Probeer dan eens onderstaand recept.

Ingredienten:

 • 300 – 500ml heet water
 • 15 – 30ml G’nger gembersap           
 • 3 stukjes verse kurkuma
 • Snuf zwarte peper

Stappen:

 • Zet water op en breng aan de kook
 • Schil het buitenste laagje van de kurkuma
 • Doe de G’nger gembersap en de kurkuma stukjes in een theeglas.
 • Voeg de zwarte peper erbij
 • Schenk het hete water erbij 
 • Laat 10 minuutjes trekken
 • Enjoy your G’nger tea time!
gemberthee
gemberthee

Volg ons op @Gnger.eu op Instagram voor meer inspiratie en recepten.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024