Waar kun je gembershots kopen?

Waar kun je gembershots kopen?

Heb je zin in een gembershot? Dan ben je bij G’nger op het goede adres. Bij ons kan jij je gembershots kopen. Want met onze G’nger gembersappen kan je eenvoudig een shot drinken. Super makkelijk te doseren met de G’nger schenktuit en je doet er ook nog is mega lang mee. Geen tientallen kleine flesjes maar 1 fles waar je langer mee door kan. Ideaal toch?!

Inhoudsopgave

Hoeveel flessen G’nger heb je nodig voor een maand?

We hebben twee verschillende maten flessen, 250ml en 500ml. Uit onze G’nger 250ml flessen kun je 12 shots halen en 24 koppen thee. En uit onze G’nger 500ml flessen kun je 24 shots halen en 48 koppen thee. Wanneer je een maand lang elke dag een G’nger gembershot wil en je uitgaat van 31 kalenderdagen heb je twee flessen 500ml nodig of drie flessen 250ml.

Wanneer je milieubewust wil bestellen krijg je per 3 of 6 flessen 10% korting. En je hebt dan een lekkere voorraad om ook gemberthee, limonade of c(m)ocktails te maken. Want G’nger genoeg!

Waarom neem je G’nger?

Tja waarom neem je het eigenlijk? Nou?! Naast dat G’nger super lekker en gezond is bevatten onze gembersappen GEEN toegevoegde suikers en is het PURE gembersap. Easy as that!

Welke G’nger gembersap moet ik nemen?

Good question! We hebben twee gembersappen de G’nger Pure deze gembersap bevat 94% concentraat gember en de G’nger Original bevat 42,2% concentraat gember. Wij adviseren je om de G’nger Original te nemen als gembershot omdat deze toegankelijker is door vlierbloesem, druivensap en citroen. Wil je voor een spicy shot kies dan voor de G’nger Pure. Maar let op want hij is echt spicy!

Wie moet ik G’nger aanraden?

Everyone right? Iedereen moet toch kennismaken met G’nger want wie wil G’nger nou niet in huis hebben? Super eenvoudig in gebruik, gezond, lekker en multifuncitoneel want je kan het drinken als gembershot, gemberthee, limonade, je kan er c(m)ocktails mee maken en je kan de G’nger Pure ook gebruiken in gerechten.

Waar laat ik mijn G’nger fles?  

Je kan je G’nger fles wanneer die nog niet is geopend als decoratie in je keuken zetten, want wees eerlijk de flessen zijn toch prachtig? Wanneer je de fles open hebt gemaakt kan die verder shinen in je koelkast!

Hoe bewaar ik G’nger?

Onze G’nger gembersap is ongeopend zie houdbaarheid op de fles. Wanneer je de G’nger gembersap hebt geopend is die circa 3 weken houdbaar in de koelkast.

Waar kun je gembershots kopen?
Waar kun je gembershots kopen?

Ben je nieuwsgierig geworden naar recepten met G’nger lees dan onze blogs: G’nger als gembershot & G’nger gembersap Moscow Mule

Volg ons @gnger.eu op Instagram voor meer inspiratie en recepten.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024