Gembershot maken

Gembershot maken

Gembershots wie kent ze niet? De shots in de kroeg kent iedereen maar de afgelopen jaren is de gembershot hot en trendy geworden. Een gembershot bevat vaak een hoog concentraat aan gember en wordt gemaakt met een verse gemberwortel. Sommige gembershots zijn vers en puur en bij andere wordt er appelsap, sinaasappelsap of andere sappen aan toegevoegd wat de gembershot minder puur en sterk maakt. Daarom gaan wij jouw leven een stukje makkelijker maken want met G’nger hoef je geen gembershots meer te maken want dat hebben wij voor jou gedaan! 

De laatste jaren zijn gembershots populair geworden als gezondheidsdrankje. Gember heeft namelijk positieve gezondheidseffecten. Gember werkt ontstekingsremmend en antioxiderend omdat er in gember veel paradolen, gingerolen, shogaolen, zingeronen en sesquiterpenen zitten. Dit zijn stoffen met een sterke ontstekingsremmende en antioxiderende werking. Daarnaast tonen onderzoeken aan dat gemberextract de ontstekingswaarden vermindert, bij mensen met reumatoïde artritis en darmontstekingen.

Verder zijn er nog meer gezondheidsvoordelen die je kunt lezen in de blog G’nger gembersap voordelen en is gember gezond? 

Wanneer neem je een gembershot?

Wij vinden het zelf heerlijk om de dag te starten met een G’nger gembershot. Maar je hem natuurlijk ook net nemen voor je maaltijd. Een gembershot maken hoeft eindelijk niet meer. 

"G'nger gembersap heeft ervoor gezorgd dat ik minder last heb van mijn reumatische klachten"
Lois Roerdink

Wat is de lekkerste gembershot?

G’nger gembersap natuurlijk, scheelt een hoop plastic en schoonmaken van je slowjuicer! Je kan een gembershot kopen in de supermarkt, in een speciaalzaak of je kan hem zelf maken. Maar wist je dat er in veel gembershots een laag concentraat aan gember zit, suiker en andere toevoegingen zijn toegevoegd? Onze G’nger gembersap Pure (94% concentraat gember) en Original (42,2% concentraat gember) zijn pure sappen zonder toegevoegde suikers. En je kan deze gembersappen goed nemen als gembershot omdat ze mega puur zijn. Daarnaast heb je geen losse flesjes maar kan je uit een G’nger 250ml fles 12 shots halen en uit een 500ml 24 shots, super handig te doseren met de G’nger schenktuit en daarnaast beter voor het milieu 😉

Wij vinden zelf de G’nger Original het lekkerste als een pure shot omdat deze iets toegankelijker is door de druivensap, vlierbloesem en citroen. Maar als we voor een spicy shot willen gaan kiezen we 100% voor de G’nger Pure omdat we dan direct wakker zijn!

Gembershot maken
gembersap maken

Wil je variëren en je gembershot specialer maken lees dan de blog G’nger gembershot voor drie heerlijke gembershot recepten. En een tip van ons, bestel de G’nger giftbox als cadeau voor iemand of voor jezelf en ontvang twee te leuke shot glaasjes! 

Volg ons @gnger.eu op Instagram voor meer inspiratie en recepten.

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024