Is gember gezond?

Is gember gezond?

Volgens onze klanten kan gember veel voor je gezondheid doen. Tegenwoordig worden veel problemen opgelost met medicijnen die worden voorgeschreven door artsen. Vroeger werd er eerst gekeken naar oplossingen uit de natuur omdat er toen nog geen beschikking tot medicijnen was. Gember komt van de gemberwortel. En is een specerij dat al in de oude tradionele geneeskunde bekend staat als een krachtige en helende wortel. Het gembersap van de wortel zorgt er namelijk voor dat je lichaam vitamines beter opneemt. Gember draagt bij aan een soepele spijsvertering. Wanneer je darmen goed werken, dan is je lichaam beter in staat om de natuurlijke bacteriën in je darmen beter op te nemen. Hoe meer goede eigen bacteriën, hoe beter je spijsvertering en dus je weerstand.

In onze blog G’nger gembersap voordelen lees je 6 voordelen om gembersap te drinken. Maar er zijn er nog meer en die gaan wij je vertellen!

Gember werkt ook tegen:

Volgens onze klanten kan gember veel voor je gezondheid doen. Tegenwoordig worden veel problemen opgelost met medicijnen die worden voorgeschreven door artsen. Vroeger werd er eerst gekeken naar oplossingen uit de natuur omdat er toen nog geen beschikking tot medicijnen was. Gember komt van de gemberwortel. En is een specerij dat al in de oude tradionele geneeskunde bekend staat als een krachtige en helende wortel. Het gembersap van de wortel zorgt er namelijk voor dat je lichaam vitamines beter opneemt. Gember draagt bij aan een soepele spijsvertering [1]. Wanneer je darmen goed werken, dan is je lichaam beter in staat om de natuurlijke bacteriën in je darmen beter op te nemen. Hoe meer goede eigen bacteriën, hoe beter je spijsvertering en dus je weerstand.

In onze blog G’nger gembersap voordelen lees je 6 voordelen om gembersap te drinken. Maar er zijn er nog meer en die gaan wij je vertellen!

"Vers gembersap hielp mij van mijn prikkelbare darm syndroom af en daarom startte ik G'nger"
Samantha van der leest - founder G'nger

1.  Prikkelbare darmen

Gember verlicht spastische en prikkelbare darmen. Bron

2. Gember reinigt het lichaam

Gember staat erom bekend je lichaam te verwarmen van binnenuit. Het kan dan ook branderig voelen wanneer je G’nger puur gembersap drinkt. Hierdoor wordt je lichaam gestimuleerd om aan te gaan, je gaat een beetje zweten en je lichaam gaat gifstoffen afscheiden omdat de gember spicy kan zijn. Het zweet bevat dermcidine dit is een stof die een laagje op je huid aanmaakt om bacteriën en virussen tegen te houden.   

3. Gember draagt bij aan een betere huid 

Huidziekten worden vaak veroorzaakt door ontstekingen. Omdat gember ontstekingsremmend werkt kan het symptomen van acne en eczeem tegengaan.

4. Gember werkt tegen katers. Ja echt! 

Het drinken van gember de volgende ochtend wanneer jij het iets te bond hebt gemaakt, kalmeert je maag en daarbij vermindert het ook je misselijkheid. En wanneer je een shot G’nger neemt sta je meteen aan. Een gembershot maken is dus zeker te adviseren, want je pijn van je kater zal enigszins worden verlicht door het shotje G’nger. Bron 

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024