5 redenen waarom je gembersap moet drinken

5 redenen waarom je gembersap moet drinken 

Wij maken jouw leven een stukje makkelijker door G’nger gembersap. Geen gemberstronken meer snijden, geen stukjes schil meer in je thee, geen ingedroogde gemberstronken maar vers gembersap zonder toegevoegde suikers. Mega lekker en handig in gebruik, al helemaal met de G’nger schenktuit doseer je eenvoudig jouw shot G’nger zonder geknoei.

Inhoudsopgave

Gember

Gember is een geweldige smaakmaker in gerechten en dranken, en daarom mag het niet ontbreken in jouw keuken. Gember heeft veel gezondheidsvoordelen. Dankzij de pittige en scherpe smaak wordt gember al eeuwenlang gebruikt voor het op smaak brengen van gerechten. Gember draagt bij aan een soepele spijsvertering [1]. Als je darmen goed werken, is je lichaam beter in staat om de natuurlijke bacteriën in je darmen beter op te nemen en hoe meer goede eigen bacteriën, hoe beter je spijsvertering en dus je weerstand. Daarnaast zit gember boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten die kunnen bijdragen aan een goede gezondheid [2].

5 redenen waarom JIJ G’nger gembersap moet drinken:

1. G’nger gembersap is 10x krachtiger dan gemberstronken. Onze 94% pure gembersap heeft een hoog concentraat aan gember, is krachtig en lekker spicy

2. G’nger gembersap bevat geen toegevoegde suikers

3. G’nger is de perfecte alcoholvervanger volgens ons en onze klanten!

4. Je kan G’nger voor meerdere doeleindes inzetten. Bijvoorbeeld als een heerlijke gemberthee, gembershot, gember limonade, een cocktail met of zonder alcohol maar natuurlijk ook in een gerecht waar gember een must in is

5. G’nger gembersap is direct klaar voor gebruik!

Good to know!

Uit onze G’nger 250ml flessen kan je 12 shots halen en 24 koppen thee. En uit onze G’nger 500ml flessen kan je 24 shots halen en 48 koppen thee.

Ben je nieuwsgierig naar recepten met G’nger gembersap neem dan even een kijkje op de pagina G’nger als gembershot voor drie heerlijke gembershot recepten. 

Volg ons @Gnger.eu op Instagram voor meer inspiratie en recepten!

Bronnen

[1] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31935866/

[2] https://www.mlds.nl/gezonde-buik/microbioom/

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024