Hoeveel ginger gaat er in jouw thee?

Hoeveel gember gaat er in jou thee?

Hoeveel ginger doe je nou precies in jouw thee? Onze G’nger gembersap kun je gebruiken als een gezonde limonade voor thee. Er zit een flinke hoeveelheid ginger concentratie in de sap, namelijk 94% dus je hebt al snel een sterke thee. In deze blog nemen we jou mee in de perfecte hoeveelheid. Per grootte van jouw mok hebben we 3 verschillende opties. Voor de diehards onder ons, de perfecte hoeveelheid & voor de beginners adviseren we de G’nger Original met 42,2% concentraat aan gember. Iets toegankelijk voor als je de spicy gember niet gewend bent.

Hoeveel gemberthee in je mok?

33CL MOK
Voor de diehards: voeg 20ml gembersap toe aan jouw mok en vul hem dan af met heet water. De perfecte hoeveelheid gembersap voor een 33cl mok is 15ml (= 1 eetlepel). Moet jij nog wennen aan gemberthee? Of hou je er niet van als het te overheersend is? Voeg dan 5 tot 10ml toe aan jouw mok. Tip: Je kan de smaak ook milder maken door een sinaasappelschijfje toe te voegen.

50CL MOK
Bij een grotere mok hoort natuurlijk meer gembersap. Voor de diehards kun je aan jouw 50cl mok het beste 30ml (= 2 eetlepels) gembersap toevoegen. De perfecte hoeveelheid bereik je door iets meer dan 20ml toe te voegen. En als je hem niet te sterk wilt kun je 10 tot 15ml toevoegen.

Je kunt nu zelf uitrekenen hoeveel gembersap je uit onze verpakking kunt halen, maar dit hebben wij ook voor je gedaan:

Ben jij dus een echte diehard ginger fan? Dan raden we je aan om een grotere fles te bestellen! We hebben daarnaast nu ook gembershots. Bekijk de shop hieronder en bestel gelijk onze G’nger Lemon of Original shots. 

ginger
ginger
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024