boven de €45 gratis verzending

G’nger Gembersap voordelen

Naast dat Gembersap erg lekker is, heeft het ook een aantal voordelen.

Gembersap wordt veel gedronken momenteel, maar waarom zou je gembersap drinken? En is gember goed voor je? Bij G’nger geloven wij dat voeding het beste medicijn is. En dat je jezelf gezond kan eten door gezonde voeding te eten en te drinken.

Nu willen wij niet prediken dat je van gember ineens gezond wordt. En dat je vanaf nu niets meer nodig hebt. Integendeel zelfs, maar veel studies melden dat gember ontstekingsremmend werkt (Int J Prev Med, 2013). Wat natuurlijk weer heel goed kan zijn voor bepaalde zaken.

Gembersap wordt in verband gebracht met de volgende mogelijke gezondheidsvoordelen:

1. Minder stress

Gemberthee heeft een kalmerend effect op lichaam en geest. Gember helpt stress te verminderen en verbetert de stemming. Voel je een bedrukte stemming aankomen? Las dan een korte pauze in voor een kopje gemberthee.

2. Kalmeert de maag

Gember staat bekend om zijn vermogen de maag te kalmeren. Ook kan het misselijkheid door reisziekte en ochtendmisselijkheid verlichten. Maak een kopje gemberthee met citroen om het ongemak te verlichten.

bron

3. Frisse Adem

Je kunt een slechte adem bestrijden door een gezonde mondhygiëne en het drinken van gemberthee. Het helpt je gehemelte namelijk te reinigen, waardoor de mond fris aanvoelt en reukvrij is.

4. Afvallen

Gemberthee kan je helpen gewicht te verliezen, want het versnelt de spijsvertering. Daarnaast helpt gember vet te verbranden en het metabolisme te verhogen.

bron

5. Verlicht pijnlijke spieren

Naast het feit dat gemberthee de doorbloeding verbetert, helpt gember ook bij gevoelige en pijnlijke spieren. Of je nu hoofdpijn hebt, pijnlijke ledematen van de kou of spierpijn na een intensieve training, gemberthee kan het ongemak helpen te verlichten.

6. Immuunsysteem

Studies hebben aangetoond dat gemberthee het immuunsysteem kan versterken en je beschermt tegen infecties, verkoudheid en griep.

Bron: Margriet

Wij hopen dat je we je geïnspireerd hebben met de voordelen van gembersap.

Volg ons @Gnger.eu op Instagram voor meer inspiratie!

SHOP NU ↓

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Wil jij op de hoogte blijven van de lekkerste G’nger recepten en nieuwe producten?
Schrijf je dan nu in!

© 2024