G’nger Gembersap zo gebruik je het

G’nger gembersap zo gebruik je het

Hoe gebruik je gember sap? Weet je niet goed hoe je G’nger gembersap zou moeten gebruiken? In principe is een klein scheutje in je thee of door je water voldoende om een pittige smaak te krijgen.

Onze biologische gember stronken zijn puur geperst en ons G’nger gembersap Pure bevat 94% biologische gember. Daardoor is onze gembersap vele malen sterker dan dat je gewend bent. En onze G’nger Original bevat 42,2% biologische gember. 

Inhoudsopgave

Gemberthee

Voor je gemberthee is een klein scheutje door je thee genoeg. Dit zorgt voor een stevige smaak. Wil je variëren? Probeer dan eens een klein beetje kaneel toe te voegen, of een schijfje sinaasappel voor extra smaak. Een klein scheutje sinaasappelsap zorgt dat je thee wat zoeter wordt, en door citroen krijgt deze van nature een meer frisse smaak. 

Gembershots

Gember shots worden in de supermarkt vaak aangelegd met citroen sap. Dit om zo je spijsvertering nog meer op gang te brengen. G’nger gembersap is al voorzien van een klein beetje citroensap, maar wil jij detoxen dan kunnen wij aanraden om het sap van een halve citroen te persen en dit 50/50 te mengen met G’nger gembersap en dit aan te lengen met een klein beetje water. Te veel pure citroen is niet aan te raden voor je maag elke ochtend. Dus doe dit met mate!

Gember shot detox 

Wil je echt een boost in de ochtend? Voeg dan aan de G’nger gember shot een klein beetje cayennepeper toe met een beetje honing en kokend water. Fun fact, dit is een tijdlang het dieet van Beyoncé geweest. Zeker het proberen waard!

Perfect serve, for a spicy drink

G’nger is natuurlijk heerlijk om in je thee te gieten, maar je wilt ook wel eens wat anders. Gebruik onze gembersap daarom voor jouw favoriete cocktail. Je kunt het je zo gek nog niet bedenken of G’nger is de uitkomst voor jouw favoriete drankje. Probeer eens ons favoriete Moscow Mule recept uit!

Fun fact; Beyoncé drinkt regelmatig gembershots met cayenne, honing en heet water.

– G’nger gembersap

Gember sap
Gember sap
Gember sap
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024