G’nger Gember smoothie met boerenkool en ananas

Gember smoothie

Vandaag is het tijd voor een boerenkool gember smoothie! Deze smoothie zorgt ervoor dat je direct je dagelijkse hoeveelheid groenten en fruit binnen krijgt. Bovendien zitten er in zowel boerenkool als in gembersap essentiële antistoffen waardoor je direct goed je dag begint. Let’s Go!

Inhoudsopgave

Gember smoothie wat heb je nodig?

  • 1 shotje G’nger Gember sap
  • 50 gram Boerenkool
  • 50 gram verse Ananas
  • 300 milliliter Appelsap

Blend alle ingrediënten door elkaar en voeg naar smaak de gembersap in delen toe. Voeg voor extra proteïne nog 1 schep plantaardige proteïne toe naar keuze.

Als je dit doet, verhoog dan ook de hoeveelheid appelsap met 100 milliliter. De gembersap kan soms erg overheersend zijn in een smoothie.

Mix daarom eerst een klein beetje gembersap in de smoothie. Is deze nog niet pittig genoeg, verhoog dan de hoeveelheid gembersap.

Voor een extra ijzig resultaat voeg je ijsblokjes toe. Dit geeft de smoothie extra bite. Wil jij extra groenten binnen krijgen? Juice dan de boerenkool eerst. Als je haast hebt is dit niet aan te raden. 

De gember sap kan soms erg overheersend zijn in een smoothie.

Mix daarom eerst een klein beetje gembersap in de smoothie.

G’nger

Gember smoothie
Zo gebruik je gembersap
Gember smoothie
WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024