G’nger Gembersap To Go

G’nger gembersap to go 

Gember sap is ideaal om je gedurende de dag een boost te geven en een flinke opkikker voordat je weer verder gaat met je dagelijkse werkzaamheden. Hier een aantal ideeën om jezelf te voorzien van een dagelijkse dosis gembersap. Neem je gembersap mee to go!

Gember is een geweldige smaakmaker in gerechten en dranken. Gember heeft veel gezondheidsvoordelen. Dankzij de pittige en scherpe smaak wordt gember al eeuwenlang gebruikt voor het op smaak brengen van gerechten. Gember draagt bij aan een soepele spijsvertering[1]. Als je darmen goed werken, is je lichaam beter in staat om de natuurlijke bacteriën in je darmen beter op te nemen en hoe meer goede eigen bacteriën, hoe beter je spijsvertering en dus je weerstand. Daarnaast zit gember boordevol vitaminen, mineralen en antioxidanten die kunnen bijdragen aan een goede gezondheid [2].

Tra-lalalalalaa adje voor de sfeer voor de sfeer, ADJE voor de sfeer

– Een gangmaker

  1. Adje voor de sfeer, of het nu op kantoor is of in de auto, een Gembersap Adje voor de sfeer kan nooit kwaad. Maak een shotje klaar en je bent ready to go!
  2. In je thee to go, koop een leuke cup to go. Vul deze met gember sap en een schijf sinaasappel en gaan!
  3. Smoothie, verwerk een shotje G’nger in je smoothie en drink deze onderweg op
Gembersap to go
Verse gember

Tips

Heb jij nog andere ideeën? Tip ons! We horen graag hoe jij jouw gembersap mee neemt of met wie jij hem to go deelt.

Weet je niet goed hoe je G’nger gembersap zou moeten gebruiken? Lees er meer over in deze blog.
Onze biologische gember stronken zijn puur geperst en onze sap bevat 94% biologische gember. Daardoor is onze gembersap vele malen sterker dan dat je gewend bent.

Good to know!

Uit onze G’nger 250ml flessen kan je 12 shots halen en 24 koppen thee. En uit onze G’nger 500ml flessen kan je 24 shots halen en 48 koppen thee.

Shop alle sappen hier.

Volg ons op Instagram voor meer inspiratie!

Bronnen:

[1] https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31935866/

[2] https://www.mlds.nl/gezonde-buik/microbioom/

WhatsApp
Twitter
LinkedIn
Facebook
Pinterest
Email

Ontvang 10% korting op je eerste bestelling.

Meld je aan voor de G’nger nieuwsbrief! 

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van alle exclusieve updates en aanbiedingen. Plus, je ontvangt direct 10% korting op je eerste bestelling!

© 2024